Meghívó

MEGHÍVÓ!

MEGISMÉTELT TELEPÜLÉSRENDEZÉSI VÉLEMÉNYEZÉSI FÓRUMRA

A település Képviselő-testülete a településrendezési eszközeinek (HÉSZ) 1. jelű módosítását kezdeményezte, ún. tárgyalásos eljárásban.

A módosítás három tervezési területet érint:

  1. az Örvényes Fürdőtelepi ingatlanokat, amelyeknek a jelenlegi üdülőterületi besorolásban a beépítési paraméterei kedvezőbben változnak (építési mód, és beépítési magasság).
  2. az Örvényes Fürdőtelep 156 és 151/2 hrsz-ú területet érintő 6 m-es útszakasz törlését.
  3. a Balatoni Bringakörút fejlesztése miatt az nyomvonal új szélesítései több helyen érintik a kül- és belterületi ingatlanrészek átsorolását, majd kisajátítását.

A tervet ismerteti: Vámos Csaba a NIF Zrt. projektvezetője.

A társadalmi egyeztetési folyamatot is igénylő tervezési munkához megismételt lakossági / partneri véleményezési fórumot tartunk

2019. április 16-án, 17.00 ÓRAKOR az IKSZT épületében.

Írásos észrevételüket a közzétételtől számított 15 napig fogadjuk a foepitesz@tihany.hu címen vagy postacímen a hivatalban. A fórum megrendezése jogszabályi kötelezettség és a partnerségi egyeztetés szabályai szerinti vélemény nyilvánítási lehetőség az Önök számára. A módosítási dokumentációk megtekinthetők a honlapon és a hivatalban.

A módosítási dokumentáció megtekinthető papír alapon a hivatalban, illetve digitálisan a honlapon (a hirdetmények között).

  1. április 05.

Huszár Zoltán polgármester

csatolmány:

módosítás 1. TERVEZÉSI TERÜLET

módosítás 2. TERVEZÉSI TERÜLET

módosítás 3. TERVEZÉSI TERÜLET

Örvényes helyi építési szabályzat 1 módosítás